ei tante av min kjære!
Den smakar utrulig godt:) "Låket" på den er crispi!!
NAMNAM!!
EPLEPAI:
2 egg
1,5 kopp kveitemjøl
1,5 kopp sukker
3ts vaniljesukker
3ts bakepulver
3 tynne skiver margarin(ostehøvel)
3,4 epler,skrella og delte i båtar
Rør saman alle ingrediensane untatt smør og epler.
Smør ei paiform og legg epla i botnen.
Strø over kanel og sukker.
Bre deigen over og legg margarinen på toppen.
Steikast på nederste rille på 180 grader i ca 30 min.
Paien kan frysast før steiking,men treng ekstra tid i omnen viss den er frosen..
Eg hadde 1 kopp sukker staden for 1,5. Hadde epla i ein pose å rista dei i kanel og bruntsukker
(min favoritt)Klarer aldri å følge heilt ei oppskrift til pungt å prikke!! Berre må gjere ein liten
a`la Astrid:)Hihi:)
Server med vaniljeis eller fløte:)
BON APPETIT!
Server med vaniljeis eller fløte:)
BON APPETIT!
nydelig eplepai.nam nam...
SvarSlettta for oppskrift.å så fin lysestaken ble.hvitt gjør alt skjønt..ha en god natt
nattaklem fra sylvia
nam det så virkelig godt ut!!! Nå ble jeg sulten:D
SvarSlettHEI .SETT OVER KAFFEN. KOMMER EN TUR. EPLEKAKE ER DET BESTE AV ALLE KAKER ;=)
SvarSlettER DESVERRE IKKE NOE FLINK Å BAKE SELV.
KLEM BELLA
Hei, og tusen, tusen takk for koselig besøk!!
SvarSlettMmmm, eplepaien din så bare såååååå god ut, den må jeg prøve - takk for oppskriften!!!
Ha en herlig dag videre!
Klem fra Hildegunn
Eplepaien din så kjempegod ut.
SvarSlettSå snill mamma du har som har gitt deg en så fin stol.
Kjempekoselig stue du har.
Ha en fin dag
HEI! takk for kommentar! legger meg til som følger hos deg også! du har god smak og jeg syns bloggen din er kjempefin!;D)) Be blessed!
SvarSlettheia...
SvarSletttakk for hilsen..
eplepaien ver fryktelig fristende...
fine bilder hos deg...
klem, magny