Då høyrer det sjølvsagt med god hyggemat!!
ASTRIDS KVITE BACALAO:
Klippfisk
cream fresh
fløte
kvitløk
vanleg løk
paprika
peppar
paprikapulver
poteter
brokkoli
kvitost
tomat
Bland fløte,cream fresh,peppar,paprikapulver og kvitløk til ein "saus".
Legg klippfisken i ei ildfast form.Ha over paprika og løk.
Slå over sausen..
Kok potetene i ca 15 min..Skjer dei deretter i skiver og legg dei
i forma..Slå resten av sausen over..Ha på kvitost og tamatar i skiver.
Damp brokkolien..
Gratiner midt i omnen på 200 grader i ca 30-35 minutt..
BON APPETIT!
Heisann på dejsann!
SvarSlettFine blogg du he:) Å dinna bacalaoen trur no ej at ej BERRE må prøve å lage til neste klobb;)Den såg nyyydelig ut:)
Klem Ina <3