♥
Dagen i går var ein herleg dag !
♥
Det var Glede
♥
Lykke..
♥
Stova vart pynta med lys og blomster
♥
Vi hadde besøk av kjær slekt,
♥
som vi er så glade i.
♥
♥
♥
Sommar i kjøkenet..
♥
På menyen stod det pesto pizza med saltskinke,salat og aioli.
♥
Til dessert/kaffi,
bringebæriskake på ein bunn av marsipan og friske bær.
Firkløverkake til sjokolade glade barn(og voksne;)
♥
Nydelege hageroser
♥
♥
Kaker i denne sjangeren er det beste eg veit..
♥
Og ei slik herleg oppskrift vil eg veldig gjerne dele med fleire!
♥
♥
ISKAKE PÅ MANDELBUNN
Bunn
♥
300 g marsipan
1 egg
2 eggekviter
Bringebæris
♥
250 g friske,halvtinte eller fryste bringebær
3 dl kremfløte
1 dl lettrømme
1 dl melis
2 eggeplommer
♥
Bær til pynt
♥
Forvarm ovnen til 175 grader.
Riv eller finhakk marsipanen,og visp inn egg og ekkekvite.
Fyll røra i ei godt smurt form.
(Legg gjerne bakepapir i botnen)
♥
Steik kaka på nederste rille i ca 20 minutt.
Avkjøl på rist.
♥
Mos bringebæra med gaffel.
Stivpisk fløta.
Visp saman røme,melis og eggeplommene og vend det i kremen ilag med bringebæra.
♥
Smør bringebærkremen over mandelbotnen,dekk til kaka og frys i minst 4 timar.
♥
La kaka stå i romtemperatur i ca 30 minutt (viktig)før servering.
♥
pynt med friske bær.
(blåbær,rips,bringebær,
jordbær,bjørnebær)
♥
BON APPETIT
♥
Med desse bilda ønskar eg alle ein herleg laurdagskveld
♥